Siirtli Eski Futbolcu Özer'in Oğlunun Düğününe Ünlüler Akın Etti

Siirt Köy Hizmetler YSE Spor, Gaziantep Spor ve Trabzon Sporun unutulmaz golcülerinden birisi olan ve şimdi teknik direktörlük görevini yürüten Siirtli Hasan Özer, oğlu Furkan Özer'i evlendirdi.

Magazin 25.05.2023 16:05:00 382 0
Siirtli Eski Futbolcu Özer

Siirt Köy Hizmetler YSE Spor, Gaziantep Spor ve Trabzon Sporun unutulmaz golcülerinden birisi olan ve şimdi teknik direktörlük görevini yürüten Siirtli Hasan Özer, oğlu Furkan Özer'i evlendirdi. İstanbul'da yapılan görkemli düğünle teknik direktör Hasan Özer'in oğlu Furkan Özer hayatını Beyzanur ile birleştirirken bu görkemli düğüne önemli isimlerde katıldı.

Düğüne, Hasan Özer'i eski takım arkadaşlarının yanı sıra birlikte görev yaptığı Teknik Direktör Hikmet Karaman, Yılmaz Vural, Metin Akçevre, Mehmet Gönülaçar, Başakşehirli Deniz Türüç, Hurriyet Gazetesinden İsmail Er, Galatasaraylı eski futbolcu Capone,İş İnsanları Kamuran Kayra,İsmet Eryeşil,Abdulkadir Şeker ve Gaziantepspor'da Hasan Özer döneminde forma giyen Cenk Tosun ile birlikte baba Şenol Tosun ve anne Selma Tosun'da yalnız bırakmazken birçok ünlü isimler yer aldı.

 


1

Baykan'da iki aile arasında kavga:1 ağır yaralı

2

Minibüs ile traktör çarpıştı, 15 yaralı

3

Helikopter destekli "huzur ve güven" uygulaması yapıldı

4

Yolcu otobüsünde 76,5 kilogram eroin ele geçirildi

5

Ağır hasarlı binaların patlayıcı yardımıyla yıkımı sürüyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.